Cara paling gampang kanggo
sumber bagean adat


Kita njamin kualitas sing konsisten kanggo prototipe rumit lan bagean panggunaan pungkasan, kanthi kemitraan karo atusan manufaktur khusus.

  • 35+ permukaan rampung, 80+ logam & plastik
  • kuotasi cepet kanggo 1-1,000 bagean
  • Wektu timbal saka 1 dina kerja
Kapabilitas manufaktur kita
Kanthi atusan manufaktur ing jaringan kita, kita duwe macem-macem kabisan manufaktur lan ndhukung prototipe siji lan produksi volume sithik. Kita bangga dadi produsen go-to kanggo bagean geometris kompleks utawa bagean kosmetik banget.
Pabrikan lembaran logam
Nglereni laser, mlengkung, post-processing Laser cutting, mlengkung, post-processing
Deleng layanan fabrikasi lembaran logam
Pabrikan lembaran logam
Laser cutting, mlengkung, post-processing
Deleng layanan fabrikasi lembaran logam
Pabrikan lembaran logam
Laser cutting, mlengkung, post-processing
Deleng layanan fabrikasi lembaran logam
Pabrikan lembaran logam
Laser cutting, mlengkung, post-processing
Deleng layanan fabrikasi lembaran logam
Solusi Manufaktur On-Demand Lanjut
Apa sampeyan butuh prototipe kanggo verifikasi desain utawa produk pungkasan manufaktur massa, AT Machining duwe solusi sing paling apik kanggo sampeyan.
Rapid Prototyping
1-50 Jumlah dening mesin CNC, nglereni laser, lan Techniques liyane.
Rapid Prototyping
1-50 Jumlah dening mesin CNC, nglereni laser, lan Techniques liyane.
Rapid Prototyping
1-50 Jumlah dening mesin CNC, nglereni laser, lan Techniques liyane.
Rapid Prototyping
1-50 Jumlah dening mesin CNC, nglereni laser, lan Techniques liyane.
100+ Bahan Bisa Dipilih kanthi Bebas
Pilih logam sing cocog kanggo sukses proyek sampeyan kanthi ngerteni karakteristik unik.
Materi 5
...
Materi 6
...
Materi 7
...
Materi 8
...
Materi 19
...
Materi 10
...
Materi 9
...
Materi 12
...
Materi 3
...
Materi 4
...
Industri Kita Ngawula
Medis, Robotika, Produk Konsumen, Otomotif, Dirgantara, Pertahanan, Kelautan, Energi Ijo, Industri, lan liya-liyane.
Babagan
PERUSAHAAN KITA
Gensun Precision Machining, dumunung ing Greater Bay Area kidul China, nawakake layanan panggilingan lan ngowahi CNC presisi kanggo perusahaan inovatif ing saindhenging donya. Kita kerja bareng karo sampeyan ing saben tahap pangembangan produk lan duwe tim teknisi sing terlatih kanggo mbantu nggawe ide produk sampeyan. Apa sampeyan butuh prototipe khusus utawa produksi volume sithik nganti luwih saka 1000 unit, layanan kita ora liya. Kanthi emphasis kuwat ing kontrol kualitas, kita njaluk proyek rampung tengen, saben wektu. Kita bakal luwih maju kanggo mbantu nggawe ide produk sampeyan!