Cara paling gampang kanggo
sumber bagean adat


Nggawe produk sampeyan dadi kasunyatan lan ketemu kabeh pangarepan pelanggan. Kita ngowahi gambar sampeyan dadi bagian sing digawe kanthi apik kanthi nggunakake teknologi panggilingan CNc, ngowahi, lan manufaktur liyane.

  • 35+ permukaan rampung, 80+ logam & plastik
  • kuotasi cepet kanggo 1-1,000 bagean
  • Timbal kaping saka 1 dina bisnis
Kapabilitas manufaktur kita
Kita duwe macem-macem kabisan manufaktur lan ndhukung prototipe siji lan produksi volume sithik. Kita bangga dadi produsen go-to kanggo bagean geometris kompleks utawa bagean kosmetik banget.
Nglereni Laser
Nglereni laser, mlengkung, post-processing Laser cutting, mlengkung, post-processing
Deleng layanan Laser Cutting
Penggilingan CNC
Prototipe mesin presisi utawa bagean produksi, diprodhuksi nggunakake stasiun mesin cNc sing canggih.
Waca layanan Penggilingan CNC kita
CNC Nguripake
Precision CNC Turned Parts Digawe Persis kanggo specifications Panjenengan
Waca layanan CNC Turning
Lembaran Logam
Nglereni laser, mlengkung, post-processing
Deleng layanan Sheet Metal
disolder
Nyawiji loro utawa luwih bagean bebarengan dening panas, tekanan, utawa loro-lorone kanggo mbentuk joints sawise bagean wis digawe adhem.
Deleng layanan Laser Cutting
disolder
disolder
Deleng layanan Laser Cutting
Solusi Manufaktur On-Demand Lanjut
Apa sampeyan butuh prototipe kanggo verifikasi desain utawa produk pungkasan manufaktur massa, Jiaxing Wanfeng Hardware Auto Parts Co., Ltd duwe solusi sing paling apik kanggo sampeyan.
Rapid Prototyping
1-50 Jumlah dening mesin CNC, nglereni laser, lan Techniques liyane.
Volume kurang
Mesin CNC lan Fabrikasi SheetMetal kasedhiya.
Produksi Massal
Kualitas produk sing konsisten, mesin CNC, casting, lan nglereni laser kasedhiya.
Sub-kontrak
Pemasok Layanan Tunggal Manufaktur on-demand.Perjanjian Non-Disclosure kasedhiya.
100+ Bahan Bisa Dipilih kanthi Bebas
Pilih logam sing cocog kanggo sukses proyek sampeyan kanthi ngerteni karakteristik unik.
Materi 5
Materi 6
Materi 7
Materi 8
baja tahan karat
Materi 11
Materi 9
Materi 13
Paduan
Materi 4
Industri Kita Ngawula
Medis, Robotika, Produk Konsumen, Otomotif, Dirgantara, Pertahanan, Kelautan, Energi Ijo, Industri, lan liya-liyane.
Babagan
PERUSAHAAN KITA
Jiaxing Wanfeng Hardware Auto Parts Co., Ltd., Dumunung ing salah sawijining kutha penting ing Delta Kali Yangtze, Zhejiang, China, nawakake layanan panggilingan lan ngowahi CNC presisi kanggo perusahaan inovatif ing saindenging jagad. Kita kerja bareng karo sampeyan ing saben tahap pangembangan produk lan duwe tim teknisi sing terlatih banget kanggo mbantu nggawe ide produk sampeyan. Apa sampeyan butuh prototipe khusus utawa produksi volume sithik nganti luwih saka 1000 unit, layanan kita ora liya. Kanthi emphasis kuwat ing kontrol kualitas, kita njaluk proyek rampung tengen, saben wektu. Kita bakal luwih maju kanggo mbantu nggawe ide produk sampeyan!
Aku ora nulis review tenan, nanging aku kudu ing mejo iki amarga iki ngluwihi pangarepan sawise kaetung jam nggoleki siji. Jujur, kita mung sijine iki bebarengan iki ana , sawise lungguh ing mejo iki kanggo sawetara jam , Aku ora duwe apa-apa nanging apik kanggo ngomong bab kabèh Piece Standing Desk ing cahya deso , werna ayu !

Jennilee
Meja sing apik kanggo kerja komputer. Akeh papan meja kanggo buku, laptop, monitor kapindho, dokumen, lampu meja, lan liya-liyane, nanging isih duwe tapak cilik! Kuwat lan ramping, katon lan krasa kualitas lan profesional.

Damian
Meja gedhe! Cukup kuwat kanggo nyekel monitor 2 plus laptop kanthi papan ekstra. Imbuhan dhuwur apik kanggo cendhak utawa dhuwur. Highly dianjurake.

Kovaluskie
Meja ngadeg iki apik banget ing omahku. instruksi Majelis gambar, ana teks banget sethitik, lan siji gambar wis Déwan motor lan krenjang salah diselehake, nanging iku prasaja 5 menit siklus batalaken-fix-redo kanggo njaluk iku fungsi sampurna. Muga-muga ora kudu tuku maneh, nanging aku bakal tuku iki maneh saben wektu.

Christopher

Hubungi Kita