Kisah Kita


 

 

Perusahaan iki didegaké ing taun 2003, punika netepi karakter moral, konsep kualitas karya, aktif introduce peralatan Processing majeng, setya kanggo personel profesional, automation produksi, kualitas, standar desain Enterprises modern.

Iki minangka perusahaan wiwitan entitas khusus ing riset lan pangembangan lan produksi macem-macem bagean mobil (kopling elektromagnetik AC mobil, tabung penyerap kejut, bagean stamping lan pangolahan lan desain cetakan lan manufaktur). Sertifikat peringkat kredit perusahaan AAA, sertifikat sistem Manajemen Kualitas Mobil IATF16949, sertifikasi sistem manajemen mutu IS09001 perusahaan. Swara taun, karo produk diwasa kualitas dhuwur, reputasi apik, ngrambah pembangunan kanthi cepet, menang dateng partners.

 

 

 

 

 

Aku ora nulis review tenan, nanging aku kudu ing mejo iki amarga iki ngluwihi pangarepan sawise kaetung jam nggoleki siji. Jujur, kita mung sijine iki bebarengan iki ana , sawise lungguh ing mejo iki kanggo sawetara jam , Aku ora duwe apa-apa nanging apik kanggo ngomong bab kabèh Piece Standing Desk ing cahya deso , werna ayu !

Jennilee
Meja sing apik kanggo kerja komputer. Akeh papan meja kanggo buku, laptop, monitor kapindho, dokumen, lampu meja, lan liya-liyane, nanging isih duwe tapak cilik! Kuwat lan ramping, katon lan krasa kualitas lan profesional.

Damian
Meja gedhe! Cukup kuwat kanggo nyekel monitor 2 plus laptop kanthi ruang ekstra. Imbuhan dhuwur apik kanggo cendhak utawa dhuwur. Highly dianjurake.

Kovaluskie
Meja ngadeg iki apik banget ing omahku. instruksi Majelis gambar, ana teks banget sethitik, lan siji gambar wis Déwan motor lan krenjang salah diselehake, nanging iku prasaja 5 menit siklus batalaken-fix-redo kanggo njaluk iku fungsi sampurna. Muga-muga ora kudu tuku maneh, nanging aku bakal tuku iki maneh saben wektu.

Christopher

Hubungi Kita