Најлесен начин за
извор на сопствени делови


Ние гарантираме постојан квалитет за сложени прототипови и делови за крајна употреба, преку партнерство со стотици специјализирани производители.

  • 35+ завршетоци на површини, 80+ метали и пластика
  • Инстант понуди за 1-1.000 делови
  • Време на испорака од 1 работен ден
Нашите производствени способности
Со стотици производители во нашата мрежа, имаме многу широк опсег на производствени способности и поддржуваме еднократно прототипирање и производство со мал обем. Ние се гордееме што сме главен производител за геометриски сложени делови или високо козметички делови.
Изработка на лим
Ласерско сечење, виткање, пост-обработка Ласерско сечење, виткање, пост-обработка
Погледнете ги нашите услуги за изработка на лим
Изработка на лим
Ласерско сечење, виткање, пост-обработка
Погледнете ги нашите услуги за изработка на лим
Изработка на лим
Ласерско сечење, виткање, пост-обработка
Погледнете ги нашите услуги за изработка на лим
Изработка на лим
Ласерско сечење, виткање, пост-обработка
Погледнете ги нашите услуги за изработка на лим
Напредни решенија за производство на барање
Без разлика дали ви треба прототип за да потврдите дизајн или крајни производи за масовно производство, AT Machining го има најдоброто решение за вас.
Брзо прототипирање
1-50 Количина со CNC обработка, ласерско сечење и други техники.
Брзо прототипирање
1-50 Количина со CNC обработка, ласерско сечење и други техники.
Брзо прототипирање
1-50 Количина со CNC обработка, ласерско сечење и други техники.
Брзо прототипирање
1-50 Количина со CNC обработка, ласерско сечење и други техники.
100+ материјали можат слободно да бидат избрани метали
Изберете го идеалниот метал за успехот на вашиот проект со разбирање на неговите уникатни карактеристики.
Материјал 5
...
Материјал 6
...
Материјал 7
...
Материјал 8
...
Материјал 19
...
Материјал 10
...
Материјал 9
...
Материјал 12
...
Материјал 3
...
Материјал 4
...
Индустрии што ги опслужуваме
Медицина, роботика, производи за широка потрошувачка, автомобилизам, воздушна, одбрана, морска, зелена енергија, индустриска и многу повеќе.
ЗА
НАШАТА КОМПАНИЈА
Gensun Precision Machining, лоциран во областа на Големиот залив во јужна Кина, нуди прецизни услуги за мелење и вртење со CNC за иновативни компании ширум светот. Ние работиме со вас во секоја фаза од развојот на производот и имаме тим од високо обучени техничари кои ќе ви помогнат да ги оживеете вашите идеи за производи. Без разлика дали ви треба прилагоден прототип или производство со мал обем за до 1000+ единици, нашата услуга не е никаков. Со силен акцент на контролата на квалитетот, ние ја завршуваме работата правилно, секој пат. Ќе одиме над и подалеку за да ви помогнеме да ги оживеете вашите идеи за производи!