Mënyra më e lehtë për të
burimi i pjesëve me porosi


Bëjeni produktin tuaj realitet dhe përmbushni të gjitha pritshmëritë e klientëve. Ne i kthejmë vizatimet tuaja në pjesë të bëra mirë duke përdorur frezë, tornime dhe teknologji të tjera prodhimi CNc.

  • 35+ përfundime sipërfaqësore, 80+ metale dhe plastikë
  • Oferta të menjëhershme për 1-1000 pjesë
  • Kohëzgjatja nga 1 ditë pune
Aftësitë tona prodhuese
Ne kemi një gamë shumë të gjerë të aftësive prodhuese dhe mbështesim si prototipin e njëhershëm ashtu edhe prodhimin me volum të ulët. Ne krenohemi që jemi prodhuesi kryesor për pjesët gjeometrikisht komplekse ose pjesë shumë kozmetike.
Prerje me laser
Prerje me laser, përkulje, pas përpunimit Prerje me laser, përkulje, pas përpunim
Shikoni shërbimet tona të Prerjes me Laser
Mulliri me CNC
Prototipi juaj i përpunuar me saktësi ose pjesët e prodhimit, të prodhuara duke përdorur stacionet tona të avancuara të përpunimit cNc.
Shikoni shërbimet tona të bluarjes CNC
Kthimi CNC
Pjesë me precizion me CNC të bëra saktësisht sipas specifikave tuaja
Shikoni shërbimet tona të kthesës CNC
Llamarina
Prerje me laser, lakim, pas-përpunim
Shikoni shërbimet tona të llamarinës
salduar
Bashkimi i dy ose më shumë pjesëve së bashku me nxehtësi, presion ose të dyja për të formuar një bashkim pasi pjesët të jenë ftohur.
Shikoni shërbimet tona të Prerjes me Laser
salduar
salduar
Shikoni shërbimet tona të Prerjes me Laser
Zgjidhje të avancuara të prodhimit sipas kërkesës
Pavarësisht nëse keni nevojë për një prototip për të verifikuar një dizajn ose produkte përfundimtare të prodhimit masiv, Jiaxing Wanfeng Hardware Auto Parts Co., Ltd ka zgjidhjen më të mirë për ju.
Prototipi i shpejtë
1-50 Sasia me përpunim CNC, prerje me lazer dhe teknika të tjera.
Vëllimi i ulët
Ofrohen përpunimi me CNC dhe fabrikimi i fletëve.
Prodhim ne mase
Cilësia e qëndrueshme e produktit, përpunimi CNC, derdhja dhe prerja me lazer janë në dispozicion.
Nënkontrata
Furnizuesi i Shërbimeve me Një ndalesë Prodhim sipas kërkesës. E disponueshme Marrëveshja për moszbulim.
Mbi 100 materiale mund të zgjidhen lirisht metale
Zgjidhni metalin ideal për suksesin e projektit tuaj duke kuptuar karakteristikat e tij unike.
Materiali 5
Materiali 6
Materiali 7
Materiali 8
Çelik inox
Materiali 11
Materiali 9
Materiali 13
aliazh
Materiali 4
Industritë që i shërbejmë
Mjekësi, Robotikë, Produkte Konsumatore, Automobilistikë, Hapësirë ​​ajrore, Mbrojtje, Detare, Energji e Gjelbër, Industriale dhe shumë të tjera.
RRETH
KOMPANIA JONE
Jiaxing Wanfeng Hardware Auto Parts Co., Ltd., E vendosur në një nga qytetet e rëndësishme në deltën e lumit Yangtze, Zhejiang, Kinë, ofron shërbime precizimi dhe tornimi CNC për kompanitë inovative në mbarë botën. Ne punojmë me ju në çdo fazë të zhvillimit të produktit dhe kemi një ekip teknikësh shumë të trajnuar për t'ju ndihmuar të vini në jetë idetë tuaja të produktit. Pavarësisht nëse keni nevojë për një prototip me porosi ose prodhim me volum të ulët për deri në 1000+ njësi, shërbimi ynë nuk është i pakalueshëm. Me një theks të fortë në kontrollin e cilësisë, ne e kryejmë punën siç duhet, çdo herë. Ne do të shkojmë më lart dhe përtej për t'ju ndihmuar të vini në jetë idetë tuaja të produktit!
Unë nuk shkruaj vërtet komente, por më duhet të bëj në këtë tavolinë pasi kjo i tejkaloi pritjet e mia pas orëve të panumërta duke kërkuar për të. Sinqerisht, ne e kemi bashkuar këtë vetëm këtë të shtunë, pasi u ulëm në këtë tavolinë për disa orë, nuk kam asgjë tjetër veçse gjëra të mira për të thënë në lidhje me të gjithë pjesën Tavolinë në këmbë me ngjyra të lehta fshatare, të bukura!

Xhenile
Tavolinë e shkëlqyer për punë me kompjuter. Hapësirë ​​e bollshme në tavolinë për libra, laptopë, monitorë të dytë, dokumente, llambë tavoline etj., por megjithatë ka një gjurmë shumë të vogël! E fortë dhe e hijshme, duket dhe ndjehet me cilësi të lartë dhe profesionale.

Damian
Tavolinë e madhe! Mjaft i fortë për të mbajtur 2 monitorët e mi plus laptopin me hapësirë ​​shtesë. Rregullimi i lartësisë është i madh për të shkurtër apo të gjatë. Shumë e rekomanduar.

Kovaluskie
Kjo tavolinë në këmbë funksionon shkëlqyeshëm në shtëpinë time. Udhëzimet e montimit janë imazhe, ka shumë pak tekst dhe një imazh kishte montimin e motorit dhe kllapa të vendosura gabimisht, por ishte një cikël i thjeshtë 5-minutësh zhbërje-rregullim-ribërje për ta funksionuar në mënyrë të përsosur. Shpresoj që të mos më duhet ta blej më kurrë, por në mënyrë specifike do ta blija këtë përsëri çdo herë.

Kristofor

Na kontaktoni