Cara panggampangna pikeun
bagian custom sumber


Urang ngajamin kualitas konsisten pikeun prototipe kompléks jeung bagian-pamakéan tungtung, ku gawé bareng jeung ratusan pabrik husus.

  • 35+ permukaan rengse, 80+ logam & plastik
  • tanda petik instan pikeun 1-1.000 bagian
  • waktos kalungguhan ti 1 poé gawé
Kamampuan manufaktur urang
Kalayan ratusan pabrik dina jaringan kami, kami gaduh sajumlah kamampuan manufaktur anu lega sareng ngadukung prototyping sakaligus sareng produksi volume rendah. Kami reueus janten produsén lebet pikeun bagian-bagian anu kompleks geometri atanapi bagian anu kosmétik pisan.
Fabrikasi logam lambar
motong laser, bending, pos-processing motong laser, bending, pos-processing
Tingali jasa fabrikasi lembaran logam kami
Fabrikasi logam lambar
motong laser, bending, pos-processing
Tingali jasa fabrikasi lembaran logam kami
Fabrikasi logam lambar
motong laser, bending, pos-processing
Tingali jasa fabrikasi lembaran logam kami
Fabrikasi logam lambar
motong laser, bending, pos-processing
Tingali jasa fabrikasi lembaran logam kami
Solusi Manufaktur Dina Paménta Canggih
Naha anjeun peryogi prototipe pikeun pariksa desain atanapi produk akhir manufaktur masal, AT Machining gaduh solusi anu pangsaéna pikeun anjeun.
Prototyping gancang
1-50 Kuantitas ku CNC machining, motong laser, jeung téhnik séjén.
Prototyping gancang
1-50 Kuantitas ku CNC machining, motong laser, jeung téhnik séjén.
Prototyping gancang
1-50 Kuantitas ku CNC machining, motong laser, jeung téhnik séjén.
Prototyping gancang
1-50 Kuantitas ku CNC machining, motong laser, jeung téhnik séjén.
100+ Bahan Bisa Dipilih Bebas Logam
Pilih logam idéal pikeun kasuksésan proyék anjeun ku pamahaman ciri unik na.
Bahan 5
...
Bahan 6
...
Bahan 7
...
Bahan 8
...
Bahan 19
...
Bahan 10
...
Bahan 9
...
Bahan 12
...
Bahan 3
...
Bahan 4
...
Industri Urang Ngawula
Médis, Robotika, Produk Konsumén, Otomotif, Dirgantara, Pertahanan, Kelautan, Énergi Héjo, Industri, sareng seueur deui.
Ngeunaan
PERUSAHAAN KAMI
Gensun Precision Machining, lokasina di Greater Bay Area kidul Cina urang, nawarkeun precision CNC panggilingan sarta balik jasa pikeun pausahaan inovatif di sakuliah dunya. Kami damel sareng anjeun dina unggal tahapan pamekaran produk sareng gaduh tim teknisi anu dilatih pisan pikeun ngabantosan anjeun ngahirupkeun ideu produk anjeun. Naha anjeun peryogi prototipe khusus atanapi produksi volume rendah dugi ka 1000+ unit, jasa kami henteu aya duana. Kalayan tekenan anu kuat dina kadali kualitas, kami ngalaksanakeun padamelan anu leres, unggal waktos. Kami bakal langkung luhur sareng saluareun pikeun ngabantosan anjeun ngahirupkeun ideu produk anjeun!