Cara panggampangna pikeun
bagian custom sumber


Jieun produk anjeun kanyataanana sarta minuhan sakabeh ekspektasi customer. Kami ngarobih gambar anjeun janten bagian anu saé nganggo panggilingan CNc, péngkolan, sareng téknologi manufaktur anu sanés.

  • 35+ permukaan rengse, 80+ logam & plastik
  • tanda petik instan pikeun 1-1.000 bagian
  • waktos kalungguhan ti 1 poé gawé
Kamampuan manufaktur urang
Kami gaduh sajumlah ageung kamampuan manufaktur sareng ngadukung prototipe tunggal sareng produksi volume rendah. Kami bangga janten produsén lebet pikeun bagian anu kompleks geometris atanapi bagian anu kosmétik pisan.
motong laser
motong laser, bending, pos-processing motong laser, bending, pos-processing
Tingali jasa motong laser kami
CNC panggilingan
Prototipe mesin presisi anjeun atanapi bagian produksi, diproduksi nganggo stasiun mesin cNc canggih kami.
Tingali jasa Penggilingan CNC kami
CNC Ngabuburit
Precision CNC Ngahurungkeun Bagian Dijieun Persis kana spésifikasi Anjeun
Tingali jasa CNC Turning kami
Lambaran Logam
motong laser, bending, pos-processing
Tingali jasa Sheet Metal kami
dipatri
Ngahijikeun dua atawa leuwih bagian babarengan ku panas, tekanan, atawa duanana pikeun ngabentuk gabungan sanggeus bagian geus leuwih tiis.
Tingali jasa motong laser kami
dipatri
dipatri
Tingali jasa motong laser kami
Solusi Manufaktur Dina Paménta Canggih
Naha anjeun peryogi prototipe pikeun pariksa desain atanapi produk akhir manufaktur masal, Jiaxing Wanfeng Hardware Auto Parts Co., Ltd gaduh solusi anu pangsaéna pikeun anjeun.
Prototyping gancang
1-50 Kuantitas ku CNC machining, motong laser, jeung téhnik séjén.
Jilid Lemah
Mesin CNC sareng Fabrikasi SheetMetal sayogi.
Produksi Massal
Kualitas produk anu konsisten, mesin CNC, tuang, sareng motong laser sayogi.
Sub-kontrak
Hiji-Stop Service SupplierOn-demand manufacturing.Non-Disclosure pasatujuan sadia.
100+ Bahan Bisa Dipilih Bebas Logam
Pilih logam idéal pikeun kasuksésan proyék anjeun ku pamahaman ciri unik na.
Bahan 5
Bahan 6
Bahan 7
Bahan 8
Beusi sténless
Bahan 11
Bahan 9
Bahan 13
Paduan
Bahan 4
Industri Urang Ngawula
Médis, Robotika, Produk Konsumén, Otomotif, Dirgantara, Pertahanan, Kelautan, Énergi Héjo, Industri, sareng seueur deui.
Ngeunaan
PERUSAHAAN KAMI
Jiaxing Wanfeng Hardware Auto Parts Co., Ltd., Tempatna di salah sahiji kota penting di Delta Walungan Yangtze, Zhejiang, Cina, nawiskeun jasa panggilingan sareng péngkolan CNC precision pikeun perusahaan inovatif di sakumna dunya. Kami damel sareng anjeun dina unggal tahapan pamekaran produk sareng gaduh tim teknisi anu dilatih pisan pikeun ngabantosan anjeun ngahirupkeun ideu produk anjeun. Naha anjeun peryogi prototipe khusus atanapi produksi volume rendah dugi ka 1000+ unit, jasa kami henteu aya duana. Kalayan tekenan anu kuat dina kadali kualitas, kami ngalaksanakeun padamelan anu leres, unggal waktos. Kami bakal langkung luhur sareng saluareun pikeun ngabantosan anjeun ngahirupkeun ideu produk anjeun!
Kuring teu bener nulis ulasan, tapi kuring kudu on meja ieu salaku ieu ngaleuwihan ekspektasi kuring sanggeus countless jam pilari hiji. Jujur, kami ngan ukur ngahijikeun ieu dinten Saptu, saatos calik di meja ieu sababaraha jam, kuring teu gaduh nanaon tapi hal-hal anu hébat pikeun nyarioskeun ngeunaan sadayana méja Standing dina warna rustic, warna anu éndah!

Jennielee
Meja anu saé pikeun padamelan komputer. Nyatu rohangan meja pikeun buku, laptop, monitor kadua, paperwork, lampu meja, jeung sajabana, tapi eta boga tapak suku pisan leutik! Kokoh sareng ramping, katingalina sareng karasa kualitas luhur sareng profésional.

Damian
méja hébat! Cukup kuat pikeun nahan 2 monitor kuring ditambah laptop kalayan rohangan tambahan. adjustment jangkungna nyaeta gede pikeun pondok atawa jangkung. Disarankeun pisan.

Kovaluskie
Meja nangtung ieu tiasa dianggo saé di bumi kuring. Parentah Majelis mangrupakeun gambar, aya saeutik pisan téks, sarta hiji gambar kungsi assembly motor na bracket lepat disimpen, tapi éta basajan 5 menit siklus undo-fix-redo pikeun meunangkeun eta fungsi sampurna. Abdi ngarepkeun henteu kedah mésér deui, tapi kuring bakal ngagaleuh ieu deui unggal waktos.

Christopher

Taros Kami