• Imah
  • Kustomisasi non-standar

Kustomisasi non-standar


Kuring teu bener nulis ulasan, tapi kuring kudu on meja ieu salaku ieu ngaleuwihan ekspektasi kuring sanggeus countless jam pilari hiji. Jujur, kami ngan ukur ngahijikeun ieu dinten Saptu, saatos calik di meja ieu sababaraha jam, kuring teu gaduh nanaon tapi hal-hal anu hébat pikeun nyarioskeun ngeunaan sadayana méja Standing dina warna rustic, warna anu éndah!

Jennielee
Meja anu saé pikeun padamelan komputer. Nyatu rohangan meja pikeun buku, laptop, monitor kadua, paperwork, lampu meja, jeung sajabana, tapi eta boga tapak suku pisan leutik! Kokoh sareng ramping, katingalina sareng karasa kualitas luhur sareng profésional.

Damian
méja hébat! Cukup kuat pikeun nahan 2 monitor kuring ditambah laptop kalayan rohangan tambahan. adjustment jangkungna nyaeta gede pikeun pondok atawa jangkung. Disarankeun pisan.

Kovaluskie
Meja nangtung ieu tiasa dianggo saé di bumi kuring. Parentah Majelis mangrupakeun gambar, aya saeutik pisan téks, sarta hiji gambar kungsi assembly motor na bracket lepat disimpen, tapi éta basajan 5 menit siklus undo-fix-redo pikeun meunangkeun eta fungsi sampurna. Abdi ngarepkeun henteu kedah mésér deui, tapi kuring bakal ngagaleuh ieu deui unggal waktos.

Christopher

Taros Kami